Telecí se smetanou

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
444 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
23 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
461 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí maso omyjeme a nakrájíme na proužky. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Na pánvi rozpálíme 1 lžíci másla a telecí na něm smažíme 5 minut. Potom maso vyjmeme z pánve.
  • 2
    Zbylé máslo rozpálíme v pánvi a osmahneme na něm cibulku. Zaprášíme moukou a podlijeme brandy. Zalijeme telecím vývarem a necháme projít varem. Omáčku na mírném ohni povaříme 15 minut.
  • 3
    Do omáčky vmícháme smetanu, osolíme a opepříme. Maso v omáčce ohříváme ještě 5 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.