Telecí špízy

23 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
647 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
45 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
133 mg
Vápník
54 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí maso z kýty nakrájíme na plátky, rozřežeme na čtverečky. Šalotky oloupeme a rozčtvrtíme. V rendlíku zahřejeme olej, přisypeme mletou lékořici, necháme projít varem, odstavíme a necháme vychladnout. Do oleje nasypeme šalotku a maso, osolíme, opepříme, promícháme a dáme do lednice na dvě hodiny uležet.
  • 2
    Na jehly střídavě napichujeme kousky masa a šalotky, vložíme na suchou pánev nebo gril a opékáme ze všech stran.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.