Telecí srdce dušené na slanině

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
444 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
25 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
453 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné srdce nakrájíme na tenké plátky a protáhneme slaninou.
  • 2
    Na zbylé slanině a másle zpěníme jemně pokrájenou cibuli, plátky srdce poprášíme moukou a na slanině je krátce opečeme. Podlijeme trochou vývaru, opepříme a dusíme do měkka.
  • 3
    Omáčku můžeme vylepšit přilitím trochy bílého vína.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami nebo s dušenou rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.