Telecí srdce na slanině

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
412 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
29 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
650 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Srdce očistíme a opláchneme ve studené vodě. Proložíme je polovinou dávky slaniny, kterou jsme si nakrájeli na nudličky.
  • 2
    Zbylou slaninu rozpustíme na sádle a přidáme drobně nakrájenou cibuli, osmahneme do světlé barvy.
  • 3
    Zalijeme vývarem z kostí, přidáme 2-3 kuličky nového koření a pepře, osolíme.
  • 4
    Do takto připraveného základu přidáme srdce a dusíme pod pokličkou do měkka. Občas obrátíme a přeléváme šťávou.
  • 5
    Hotové porcujeme na slabší plátky a přeléváme šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.