Telecí steak
40 min.
Ingredience
- 160gramůTelecí svíčková
- 1špetkaPepř černý mletý
- 20gramůMáslo čerstvé
- 80gramůChřest sterilovaný
- 30gramůSýr Eidam cihla 40%
- 40gramůŠunka dušená
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
282 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
20 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
680 mg
Cukr
424 mg
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na silnější plátky, naklepeme, osolíme a opepříme.
- 2Maso opečeme na másle a vložíme do máslem vymazaného pekáčku. Na povrch položíme hlavičky okapaného chřestu, plátek šunky a plátek sýru.
- 3Dáme zapéci do trouby nebo na gril.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.