Telecí steak á la Mode

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
541 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
24 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
890 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na steaky, mírně naklepeme, osolíme a opečeme na rozpáleném másle. Maso dáme do zapékací mísy.
  • 2
    Do výpeku nalijeme smetanu, přidáme jemně nakrájenou šalotku, na kostičky nakrájená játra a hříbky, osolíme a krátce povaříme.
  • 3
    Do omáčky přidáme nasekanou petrželku a hrášek, přelijeme s ní steaky, posypeme sýrem a zapečeme pod grilem.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami a salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.