Telecí ve vinné omáčce se sýrem

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
364 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
21 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
46 mg
Cukr
327 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Sýr nastrouháme nahrubo.
  • 2
    Řízky z obou stran osmažíme na oleji dozlatova.
  • 3
    V mezičase v rendlíku s rozpuštěným máslem smícháme citronovou šťávu a víno. Směs přilijeme k řízkům a na mírném plameni dusíme doměkka.
  • 4
    Řízky podáváme přelité omáčkou a posypané sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.