Telecí závin

75 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
170 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
13 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
521 mg
Cukr
270 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jemně nakrájenou šunku, natvrdo uvařené, nasekané vejce a podušenou zeleninu okořeníme pažitkou a dobře promícháme.
  • 2
    Touto směsí potřeme naklepaný a osolený plát masa. Zabalíme a zavážeme nití. Nasucho opečeme, podlijeme a dáme péci do trouby.
  • 3
    Měkké maso vyjmeme, šťávu zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou ve vodě a povaříme.
  • 4
    Nakonec do hotového pokrmu přidáme kousek másla.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.