Telecí závitek s petrželkou

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
214 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
9 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
263 mg
Vápník
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme a osolíme.
  • 2
    Plátky potřeme máslem smíchaným s nasekanou petrželkou. Zavineme, upevníme párátkem a nasucho opečeme. Podlijeme vývarem (nebo vodou) a dusíme doměkka.
  • 3
    Maso vyjmeme, šťávu vysmahneme, zaprášíme nasucho opraženou moukou, zředíme a povaříme.
  • 4
    Nakonec přidáme smetanu a kousek másla.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.