Telecí závitky s celerovou náplní

50 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
436 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
21 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky naklepeme, osolíme a opepříme.
  • 2
    Celer nastrouháme nahrubo, cibuli nakrájíme nadrobno. V rendlíku zeleninu s trochou vody krátce podusíme, přisypeme rozinky, podusíme ještě minutu a odstavíme. Přimícháme vejce, kostičky rohlíků a směsí potřeme plátky masa, zabalíme do závitků, omotáme provázkem a na rozpáleném oleji osmažíme ze všech stran. Podlijeme vodou a dusíme doměkka.
  • 3
    Podáváme s vařeným bramborem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.