Telecí závitky s tuňákem

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
612 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
12 g
Sacharidy
76 g
Vláknina
220 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Konzervovaného tuňáka slijeme, rozmixujeme, opepříme a osolíme.
  • 2
    Telecí kýtu nakrájíme na 4 plátky, které omyjeme a osušíme. Pak je mírně naklepeme, opepříme a osolíme a potřeme rozmixovaným tuňákem. Plátky zavineme a zajistíme je proti rozvinutí párátky.
  • 3
    V pánvi rozehřejeme olej a závitky na něm osmažíme ze všech stran. Potom přilijeme bílé víno, přidáme rajčatovou šťávu, promícháme a pod pokličkou za občasného míchání 20 minut dusíme. Omáčku pak podle chuti opepříme a osolíme.
  • 4
    Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody, uvařené slijeme přes síto a necháme je okapat.
  • 5
    Závitky podáváme s vařenými těstovinami, přelité omáčkou z pánve.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.