Tenoučká pizza

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
242 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
14 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
3 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 180 °C nebo na stupeň 4. Pečící plech nebo kulatou formu na pizzu vymažeme lžící olivového oleje a dáme stranou. Na těsto smícháme v míse zbývající 1 čajovou lžičku olivového oleje s ostatními přísadami. Vytvarujeme z nich kouli, přeneseme na pečící plech a roztáhneme ji do tenké vrstvy.
  • 2
    Pečeme v troubě dozlatova asi 20 minut. Vytáhneme z trouby, nahoru dáme rajčatovou omáčku nebo pastu a posypeme oreganem a sýrem. Vrátíme plech zpátky do trouby a pečeme dalších 5 minut nebo dokud se sýr nerozpustí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.