Teplé artyčoky s vinaigrette

55 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
254 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
13 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
19 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Artyčoky seřízneme na spodní části tak, aby stály. Poté je necháme 40 minut povařit ve vroucí, osolené vodě, do které jsme přidali citronovou šťávu. Uvařené artyčoky necháme okapat.
  • 2
    Smícháme 2 lžíce citronové šťávy, olivový olej, pokrájenou cibuli a petrželku. Osolíme a opepříme.
  • 3
    Artyčoky naskládáme na talíře, mírně pootevřeme a přelijeme připravenou vinaigrette.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.