Teplý chřest ve smetanové omáčce
50 min.
Ingredience
- 500gramůChřest bílý
- 50gramůPetržel - nať
- 100mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 1kusOkurka salátová
- 1kusPaprika oranžová
- 4kusyRajčata
- 1špetkaSůl
- 1lžíceMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
195 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
13 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Oloupaný chřest uvaříme do poloměkka a scedíme. Na másle osmahneme petrželku, do které přidáme scezený chřest, zalijeme vývarem z chřestu, dusíme do měkka. Těsně před podáváním přimícháme smetanu.
- 2Před podáváním obložíme čerstvými nakrájenými okurkami a rajčaty.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.