Teplý cizrnový salát se zeleninou a žampióny

32 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
214 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
7 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Všechnu zeleninu omyjeme a očistíme: jarní cibulku pokrájíme na tenká kolečka, petrželovou nať pokrájíme nadrobno. Krůtí šunku nakrájíme na kostičky. Rajčata rozkrájíme na osminky, velkou papriku a malou chilli papričku rozkrájíme a zbavíme semínek, papriku pokrájíme na proužky, chilli posekáme nadrobno.
  • 2
    V hluboké teflonové pánvi rozehřejeme olivový olej, na něm zpěníme cibulku, pak přidáme rajčata, scezenou cizrnu z konzervy a sterilované malé žampióny. vše promícháme, podle chuti osolíme, posypeme čerstvě pomletým bílým pepřem a pod poklicí dusíme 5-8 minut.
  • 3
    Cizrnový teplý salát dáme do misek, posypeme petrželkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.