Teplý letní salát

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
196 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
3 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
9 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, nasekanou cibuli a česnek osmahneme na olivovém oleji. Přidáme očištěné, na kostičky nakrájené papriky a cuketu, oloupanou, na kolečka nakrájenou mrkev, očištěné fazolky, omytý, na kolečka nakrájený pórek, omytou, na růžičky rozebranou brokolici. Podle chuti osolíme a vše chvíli restujeme.
  • 2
    Když je zelenina poloměkká a křupavá, upravíme ji na talíře.
  • 3
    Podáváme s tmavým pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.