Teplý letní salát
30 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1špetkaSůl mořská
- 1kusBrokolice
- 1kusCuketa
- 3kusyPaprikové lusky čerstvé
- 100gramůFazolové lusky zelené
- 1kusPórek
- 1lžíceOlej olivový
- 3kusyMrkev kořen
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
196 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
3 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
9 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou, nasekanou cibuli a česnek osmahneme na olivovém oleji. Přidáme očištěné, na kostičky nakrájené papriky a cuketu, oloupanou, na kolečka nakrájenou mrkev, očištěné fazolky, omytý, na kolečka nakrájený pórek, omytou, na růžičky rozebranou brokolici. Podle chuti osolíme a vše chvíli restujeme.
- 2Když je zelenina poloměkká a křupavá, upravíme ji na talíře.
- 3Podáváme s tmavým pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.