Teplý salát s křepelčími vajíčky

0 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
4459 kcal
Bílkoviny
138 g
Tuky
427 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
8 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vajíčka vaříme dvě minuty. Zchladíme. Smícháme citrónovou šťávu, polovinu octa, med, olej, sůl a pepř, důkladně prošleháme.
  • 2
    Směs salátových lístků, opereme, rozložíme na talíř, přelijeme zálivkou a promícháme.
  • 3
    Slaninu opečeme na pánvi, dokřupava, vyjmeme, výpek slijeme a na pánvi necháme jen asi 3 lžičky, na něm osmahneme cibuli na nudličky.
  • 4
    Přidáme rajčata, zbytek octa a špetku cukru. Ohříváme asi dvě minuty. Slaninu a rajčata s cibuli rozložíme na salát a ozdobíme
  • 5
    oloupanými, rozpůlenými vejci.
  • 6
    Podáváme s tousty a máslem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.