Teplý salát s květákem
15 min.
Ingredience
- 400gramůBrokolice
- 5gramůSůl
- 60mililitrůOcet vinný
- 400gramůKvěták
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
62 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
1 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Z obou druhů zeleniny vykrájíme malé růžičky, přičemž silné části stonku dáme stranou. Růžičky i stonky brokolice a květáku umyjeme a nasypeme do vroucí vody. Osolíme a vaříme 4-5 minut.
- 2Slijeme, nasypeme na servírovací talíř a pokapeme octem, dokud je zelenina ještě teplá. Tento salát servírujeme teplý.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.