Teplý těstovinový salát s krevetami a česnekem

55 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
417 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
12 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
2 g
Cukr
318 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve uvaříme těstoviny v osolené vodě al dente, scedíme, propláchneme a necháme vychladnout.
  • 2
    Mezitím rozpálíme olej a krátce na něm orestujeme prolisovaný česnek, přidáme krevety a opékáme je dokud nezmění barvu. Přilijeme whisky a vaříme dokud se tekutina neodpaří.
  • 3
    Poté přidáme smetanu, nakrájené cibulky, ochutíme solí a pepřem a ještě 2min povaříme.
  • 4
    Teplou omáčku nalijeme na těstoviny a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.