Teplý těstovinový salát s kuřecím masem a bylinkami

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
893 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
46 g
Sacharidy
72 g
Vláknina
4 g
Cukr
207 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Podle návodu uvaříme v osolené vodě těstoviny, uvařené je přes cedník slijeme, propláchneme studenou vodou a odložíme.
  • 2
    Mezitím na malé kousky nakrájíme vařené kuřecí maso, nasekáme pažitku a čerstvý tymián a nahrubo nastrouháme sýr parmezán. Dále z citronu ostrouháme kůru a vymačkáme šťávu.
  • 3
    V kastrolku rozpustíme máslo, přidáme citrónovou šťávu a kůru. Přilijeme šlehačku, osolíme, zamícháme a přimícháme lžíci pažitky, tymián, těstoviny a kuřecí maso. Za občasného míchání necháme směs prohřát, pak ji rozdělíme na talíře.
  • 4
    Salát servírujeme posypaný strouhaným parmezánem a sekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.