Teplý zelný salát
30 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 1špetkaKmín celý
- 500gramůZelí hlávkové bílé
- 1lžičkaCukr krupice
- 0,06litrOcet kvasný lihový
- 100gramůSlanina vepřová
- 1špetkaPepř bílý
- 0,06litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
157 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
11 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Zelí očistíme a nakrájíme na tenké nudličky. Vložíme je do zálivky z octa zředěného vodou, přidáme sůl, pepř, kmín a cukr a necháme prudce přejít varem.
- 2Nakonec osmahneme dozlatova slaninu nakrájenou na kostičky a nalijeme ji na salát.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.