Terina s vepřovým a telecím masem

130 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
659 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
49 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
909 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rukama smícháme všechny suroviny vyjma slaniny a šunky.
  • 2
    Dno teriny pokryjeme slaninou, jejíchž konce necháme přečnívat z mísy tak, aby se daly později přeložit.
  • 3
    Na slaninu dáme směs, kterou poklademe plátky šunky.
  • 4
    Zakryjeme nakonec přečnívající slaninou.
  • 5
    Terinu uzavřeme poklicí a dáme do vodní lázně.
  • 6
    Pečeme 2 hodiny v předehřáté troubě na 180 stupňů a necháme zchladit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.