Těstovinové placičky
35 min.
Ingredience
- 4litryVoda pitná
- 400gramůTěstoviny Spaghettini
- 10gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 4kusyVejce slepičí
- 80gramůSýr Parmezán
- 5kusůCibulka jarní
- 3lžíceMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
634 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
25 g
Sacharidy
74 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Do vroucí osolené vody vhodíme těstoviny a vaříme na skus dle návodu na obalu. Slijeme přes síto, necháme okapat.
- 2Očistíme jarní cibulku a nakrájíme na tenké plátky. Nastrouháme Parmezán, rozšleháme vejce s trochou soli, pepře, spolu s cibulkou smícháme s těstovinami. Dle chutí osolíme a opepříme.
- 3Na pánvi rozpustíme polovinu másla a dáme na pánev 4 kovové kroužky, do kterých rozdělíme asi polovinu těstovinové směsi. Po obou stranách opečeme do zlatova. Stejně zpracujeme i zbytek směsi.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.