Těstovinový salát s ementálem
27 min.
Ingredience
- 80gramůPaprika zelená
- 100gramůFazolové klíčky
- 100gramůSýr Niva (Rokfór)
- 160gramůJogurt bílý
- 1lžičkaWorcester (worcesterská omáčka)
- 160gramůSýr Ementál (Primátor)
- 50gramůPistácie
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 100gramůCibulka jarní
- Na těstoviny
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
511 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
20 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Těstoviny vložíme do vroucí osolené vody se lžičkou oleje a vaříme na skus. Uvařené těstoviny scedíme a necháme okapat.
- 2Papriku zbavíme semen a nakrájíme na nudličky, cibulku nakrájíme, nivu rozdrobíme, ementál nastrouháme nahrubo, pistácie nasekáme na středně hrubo.
- 3Cibulku, nivu a jogurt umixujeme dohladka, přimícháme pepř a worcester.
- 4Těstoviny smícháme v míse s ementálem, paprikou a fazolovými klíčky. Přelijeme jogurtovou zálivkou a posypeme pistáciovými oříšky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.