Těstovinový salát s tuňákem a zeleninou
20 min.
Ingredience
- 100gramůTěstoviny vařené (průměr)
- 100gramůTuňák ve vlastní šťávě
- 200gramůZelenina nakládaná
- 3mililitryCitronová šťáva
- 4gramySůl
- 2gramyPepř černý mletý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
158 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
1 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
36 mg
Postup přípravy
- 1Tuňáka z konzervy vyklopíme do misky i s vlastní šťávou, zakápneme citronovou šťávou, rozmačkáme vidličkou, přisypeme vychladlé uvařené těstoviny a důkladně promícháme. Přimícháme nakládanou zeleninu i s troškou nálevu, podle chuti osolíme a opepříme. Nakládaná zelenina může být v ostřejším nálevu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.