Těstovinový salát s uzeným pstruhem

40 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
558 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
27 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
7 g
Cukr
53 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce vložíme očištěný, na kostičky nakrájený fenykl, nasekaný kopr, olej a 2 lžíce vody. Pod pokličkou na mírném ohni necháme fenykl změknout. Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody, slijeme a necháme okapat. Uchováme teplé. Měkký fenykl vyjmeme a po okapání vložíme do salátové mísy. Přisypeme uvařené těstoviny, rozdrobené plátky uzeného pstruha, vmícháme majonézu a vše zlehka promícháme. Nakonec salát ozdobíme snítkou kopru a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.