Těstovinový salát s uzeným pstruhem
40 min.
Ingredience
- 250gramůTěstoviny Farfalle
- 4kusyFenykl sladký - hlíza
- 200gramůPstruh uzený
- 4lžíceKopr čerstvý
- 2litryVoda pitná
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 50mililitrůOlej olivový
- 70gramůMajonéza
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
558 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
27 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
7 g
Cukr
53 mg
Postup přípravy
- 1Do hrnce vložíme očištěný, na kostičky nakrájený fenykl, nasekaný kopr, olej a 2 lžíce vody. Pod pokličkou na mírném ohni necháme fenykl změknout. Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody, slijeme a necháme okapat. Uchováme teplé. Měkký fenykl vyjmeme a po okapání vložíme do salátové mísy. Přisypeme uvařené těstoviny, rozdrobené plátky uzeného pstruha, vmícháme majonézu a vše zlehka promícháme. Nakonec salát ozdobíme snítkou kopru a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.