Těstovinový salát se šunkou a zelím

40 min.
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
562 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
14 g
Sacharidy
92 g
Vláknina
18 g
Cukr
34 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci s osolenou vodou uvaříme těstoviny tak, aby byly měkké, ale stále pevné. Pak je scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
  • 2
    Červené i bílé zelí nakrájíme a uvaříme v mírně osolené vodě. Uvařené scedíme, necháme okapat a vychladnout.
  • 3
    Jablka omyjeme, odstraníme jádřince a nakrájíme na malé kousky. Šunku rozkrájíme na malé kousky.
  • 4
    V míse smícháme uvařené vychladlé zelí, těstoviny, šunku a jablka.
  • 5
    V misce promícháme olej, ocet, cukr, pepř a sůl. Zálivkou přelijeme směs těstovin se zelím, důkladně promícháme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.