Těstovinový salát se zeleninou

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
524 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
10 g
Sacharidy
81 g
Vláknina
5 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce s vodou vložíme nakrájená rajčata, víno, nadrobno pokrájenou cibuli, mrkev, celer, petrželku a cukr. Přivedeme k varu a za občasného míchání dusíme pod pokličkou 45 minut. Mezitím si v osolené vodě uvaříme těstoviny. Poté rajčatovou omáčku protlačíme sítem do dalšího hrnce. Na mírném ohni pomalu zahříváme, přimícháme do ní nadrobno rozkrájenou majoránku a sůl. Po minutě odstavíme, přimícháme těstoviny a na talíři posypeme nastrouhaným Parmezánem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.