Těstovinový salát z lososa

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
488 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
10 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny dle návodu na obalu uvaříme. Tři minuty před dovařením těstovin přidáme do vody sterilovaný hrášek. Jakmile těstoviny i hrášek změknou, přes síto přecedíme a vše vsypeme zpět do hrnce.
  • 2
    Na oleji dozlatova orestujeme najemno nakrájenou cibulku. Než cibulka zhnědne, lososa vyjmeme z nálevu. Případné zbytky kostí a kůže odstraníme. Čisté maso následně natrháme na menší kousky.
  • 3
    K ještě teplým těstovinám a hrášku přimícháme dozlatova upečenou cibulku, pesto, citronovou šťávu, nastrouhaný parmezán a lososa.
  • 4
    Podáváme teplé a zdobíme strouhaným parmezánem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.