Těstovinový salát z lososa
30 min.
Ingredience
- 1gramPepř černý mletý
- 2gramyCibule
- 400gramůLosos ve vlastní šťávě
- 150gramůHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
- 1gramPesto
- 2mililitryCitronová šťáva
- 25gramůSýr Parmezán
- 1gramSůl
- 325gramůTěstoviny konzumní
- 3mililitryOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
488 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
10 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Těstoviny dle návodu na obalu uvaříme. Tři minuty před dovařením těstovin přidáme do vody sterilovaný hrášek. Jakmile těstoviny i hrášek změknou, přes síto přecedíme a vše vsypeme zpět do hrnce.
- 2Na oleji dozlatova orestujeme najemno nakrájenou cibulku. Než cibulka zhnědne, lososa vyjmeme z nálevu. Případné zbytky kostí a kůže odstraníme. Čisté maso následně natrháme na menší kousky.
- 3K ještě teplým těstovinám a hrášku přimícháme dozlatova upečenou cibulku, pesto, citronovou šťávu, nastrouhaný parmezán a lososa.
- 4Podáváme teplé a zdobíme strouhaným parmezánem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.