Těstoviny Farfalle s pórkem
25 min.
Ingredience
- 400gramůTěstoviny Farfalle
- 1litrVoda pitná
- 1lžičkaSůl
- 3lžíceOlej rostlinný
- 1kusCibule
- 2stroužkyČesnek
- 2kusyPórek
- 1lžičkaSolamyl
- 3lžíceOmáčka sójová
- 1lžičkaMed včelí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
536 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
7 g
Sacharidy
103 g
Vláknina
7 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Těstoviny dáme vařit do hrnce s osolenou vařící vodou. Cibuli i česnek oloupeme a nakrájíme na kolečka, pórky opláchneme studenou vodou, pokrájíme na tenká kolečka.
- 2Uvařené těstoviny slijeme, necháme je okapat.
- 3Ve velké pánvi rozehřejeme olej a do měkka v něm osmažíme nakrájenou cibuli, česnek i kolečka pórku. Poté k zelenině přimícháme uvařené okapané těstoviny.
- 4V míse rozmícháme Solamyl se 2 lžícemi vody na hladkou kaši, do které ještě přidáme sójovou omáčku a med. Směsí přelijeme těstoviny se zeleninou, vše důkladně promícháme, prohřejeme, rozdělíme na servírovací talíře a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.