Těstoviny farfalle s pórkem a žampiony

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
547 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
7 g
Sacharidy
105 g
Vláknina
7 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny dáme vařit do hrnce s osolenou vařící vodou.
  • 2
    Žampiony očistíme, opláchneme studenou vodou a nakrájíme na tenké plátky. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na kolečka. Pórky opláchneme studenou vodou a nakrájíme na tenká kolečka.
  • 3
    Uvařené těstoviny slijeme a necháme je okapat.
  • 4
    Ve velké pánvi rozehřejeme olej a doměkka v něm osmažíme nakrájenou cibuli, česnek a kolečka pórku. Potom k zelenině přimícháme žampiony a vše pod pokličkou 5 minut dusíme. Nakonec do pánve přidáme uvařené okapané těstoviny.
  • 5
    V míse rozmícháme solamyl se 2 lžícemi vody na hladkou kaši, do které pak ještě přidáme sójovou omáčku a med. Směsí přelijeme těstoviny se zeleninou, vše důkladně promícháme, prohřejeme, rozdělíme na servírovací talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.