Těstoviny fusilli s krevetami
40 min.
Ingredience
- 160gramůTěstoviny Fusilli
- 3litryVoda pitná
- 60gramůKrevety tygří - loupané
- 80gramůMořské plody mix
- 20gramůSýr Parmezán
- 2stroužkyČesnek
- 40gramůCuketa
- 2špetkySůl
- 20gramůKopr čerstvý
- 4lžíceOlej olivový
- 20gramůProtlak rajčatový
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
526 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
18 g
Sacharidy
67 g
Vláknina
3 g
Cukr
630 mg
Postup přípravy
- 1Těstoviny uvaříme v hrnci s osolenou vodou podle návodu na balení. Sýr strouháme na jemném struhadle. Česnek oloupeme, také jemně nastrouháme. Krevety a mořské plody důkladně omyjeme, necháme dobře okapat.
- 2Ve větší pánvi rozehřejeme olej. Přidáme krevety i mořské plody, společně orestujeme. Přilijeme protlak, vmícháme připravený česnek, dochutíme solí, ještě chvilku orestujeme. Vsypeme těstoviny, sýr, nad ohněm vše důkladně promícháme a pánev odstavíme.
- 3Připravené jídlo rozdělíme na talíře. Posypeme každou porci nasekaným koprem, ozdobíme opečenou, ale vychladlou cuketou a jídlo zaneseme na stůl.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.