Těstoviny Pappardelle s rajčaty

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
530 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
10 g
Sacharidy
94 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Stroužky česneku oloupeme a prolisujeme. Šalotky a fazolky nakrájíme na menší kousky. Rajčata omyjeme studenou vodou a nakrájíme je na poloviny.
  • 2
    V hrnci s vařící osolenou vodou uvaříme těstoviny tak, aby byly měkké, ale zůstaly pevné. Uvařené těstoviny scedíme a necháme okapat.
  • 3
    V pánvi rozehřejeme olej a krátce v něm za stálého míchání osmažíme česnek a šalotky. Pak přimícháme nakrájené fazolky a okapané těstoviny a vše ještě přibližně 5 minut smažíme. Nakonec k směsi přidáme nakrájená rajčata, chilli koření, protlak a smetanu, vše znovu důkladně promícháme a necháme ještě chvíli prohřát.
  • 4
    Těstoviny se zeleninovou směsí rozdělíme na servírovací talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.