Těstoviny penne se rajčatovou omáčkou

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
657 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
7 g
Sacharidy
131 g
Vláknina
7 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny dáme vařit do hrnce s osolenou vroucí vodou.
  • 2
    Sultánky namočíme do teplé vody a po přibližně 10 minutách je scedíme a necháme okapat.
  • 3
    Rajčata omyjeme a rozkrájíme na malé kousky. Ančovičky scedíme a rozpůlíme.
  • 4
    V pánvi bez oleje prudce osmažíme nakrájená rajčata a oříšky, potom je přendáme do nízkého hrnce, přidáme k nim sultánky, rozkrájené ančovičky a rajčatový protlak. Vše promícháme, dochutíme solí a ohříváme přibližně 3 minuty.
  • 5
    Uvařené těstoviny scedíme, necháme je krátce okapat, promícháme s olejem, rozdělíme do servírovacích talířů, přelijeme hustou omáčkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.