Těstoviny po pastevecku
40 min.
Ingredience
- 4lžíceOlej rostlinný
- 2litryVoda pitná
- 1lžičkaSůl
- 500gramůRajčata
- 1kusFeferony
- 500gramůSalám Vysočina
- 1špetkaPepř černý mletý
- 400gramůSýr ovčí tvrdý - Pecorino
- 4kusyCibule
- 800gramůTěstoviny čtyřvaječné
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1762 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
47 g
Sacharidy
80 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Rajčata spaříme, oloupeme, zrníčka odstraníme a dužinu nakrájíme na kostičky.
- 2Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli a plátky salámu opečeme v pánvi na oleji. Přidáme rajčata, cibuli, nakrájenou feferonku a vše dusíme doměkka. Podle chuti osolíme a opepříme.
- 3Těstoviny uvaříme v osolené vodě, scedíme a necháme okapat. Promícháme je s připravenou směsí a posypeme rozdrobeným ovčím sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.