Těstoviny s dušeným zelím

35 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
231 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
6 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme nadrobno, zelí nakrouháme nebo pokrájíme na slabé proužky.
  • 2
    V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme cibuli, necháme ji zesklovatět, přidáme nakrájené zelí, osolíme, opepříme a podusíme ve vlastní šťávě 15 minut. V případě potřeby trochu podlijeme vodou, aby se zelí nepřipalovalo. Ke konci necháme tekutinu vydusit.
  • 3
    Zelí promícháme s vařenými těstovinami a ještě teplé podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.