Těstoviny s fenyklem a olihněmi

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
500 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
6 g
Sacharidy
85 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi opečeme asi dvě minuty na kroužky rozkrájené olihně. Přidáme anýzovku a ještě minutu povaříme. Vyndáme olihně na talíř, do výpeku vložíme nakrájená rajčata, strouhaný fenykl, nadrobno pokrájenou šalotku a za stálého míchání vaříme 20 minut. Mezitím v osolené vodě uvaříme těstoviny. Poté do omáčky vložíme olihně, přidáme sůl, pepř dle chuti a 2 minuty prohřejeme. Scedíme těstoviny, smícháme je s omáčkou a můžeme servírovat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.