Těstoviny s hovězí roštěnou

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
473 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
20 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na nudličky. Sójovou omáčku smícháme se sherry, přelijeme přes maso, promícháme a necháme 15 minut odležet.
  • 2
    Omytý pórek rozkrájíme na kousky, očištěné houby krájíme na plátky. Těstoviny uvaříme podle návodu, slijeme a necháme okapat.
  • 3
    V pánvi na rozpáleném oleji opečeme za stálého míchání připravené maso. Vyjmeme je a necháme na teplém místě.
  • 4
    Do výpeku vložíme houby s pórkem a smažíme je asi 5 minut. Podlijeme vínem, vrátíme zpět maso, směs podle chuti osolíme a opepříme.
  • 5
    Nakonec maso promícháme s uvařenými těstovinami a pokrm ozdobíme pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.