Těstoviny s játrovou omáčkou a smetanou

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
805 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
23 g
Sacharidy
109 g
Vláknina
565 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu. Čtyři plátky slaniny na kousky, nakrájenou cibuli smažíme doměkka asi pět minut. Pak přidáme nakrájená játra a restujeme je tři minuty. Přisypeme mouku, majoránku, koření, vlijeme vývar a protlak. Přikrytou pánev vaříme deset minut, až játra změknou. Omáčku ještě zalijeme smetanou a promícháme.
  • 2
    Těstoviny na talíři zalijeme omáčkou a ihned je podáváme s bazalkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.