Těstoviny s lanýži

40 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
484 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
11 g
Sacharidy
73 g
Vláknina
45 mg
Cukr
60 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Černého lanýže očistíme a pokrájíme na tenké plátky. Ty dáme do hrnce zalijeme armaňakem, 100 ml vody, osolíme, opepříme a dusíme přiklopené 5 minut.
  • 2
    Těstoviny uvaříme dle návodu.
  • 3
    Očistíme bílého lanýže a také pokrájíme na tenké plátky. Při krájení dáme pozor, bílé lanýže jsou mnohem křehčí než černé!
  • 4
    Okapané uvařené těstoviny přendáme do mísy, zalijeme omáčkou s černými lanýži, posypeme lanýži bílými, přimícháme máslo a smetanu, strouhaný sýr, osolíme, opepříme, promícháme a ihned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.