Těstoviny s lososem a rajčatovou omáčkou

55 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
620 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
21 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve velkém silnostěnném rendlíku vaříme ve víně filety lososa s kůží a snítky kopru. Přidáme sůl a pepř. Po 5 minutách vyndáme lososa, stáhneme z něj kůži a rozdělíme na kusy. Do vína s koprem přidáme oloupaná a pokrájená rajčata a šlehačku. Za občasného míchání vaříme, dokud omáčka nezhoustne.
  • 2
    V mezičase ve větším hrnci uvaříme v osolené vodě těstoviny na skus, scedíme a necháme v míse na teple. Když je omáčka hotová, vložíme do ní rybu i vyloupané uvařené krevety, řádně promícháme a necháme prohřát. Směs vlijeme na připravené těstoviny a ihned podáváme. Zdobíme snítkou kopru.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.