Těstoviny s pestem z listové čekanky

45 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
423 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
17 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
5 g
Cukr
195 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme všechny druhy mouky kromě mandlové, špetku soli, přidáme 125ml vody, 10ml oleje a vypracujeme hladké těsto. Zabalíme do fólie a necháme odpočívat.
  • 2
    Mezitím připravíme pesto, do mixéru vložíme čekanku rozebranou na kousky, zbytek oleje, špetku soli a mandlovou mouku. Rozmixujeme na homogenní směs.
  • 3
    Poté těsto rozválíme na plát o tloušťce cca 2mm, vykrojíme z něj formičkou kolečka. Uvaříme na skus, slijeme a ochutíme pestem. Rozdělíme na talíře, posypeme lehce orestovanými mandlovými lupínky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.