Těstoviny s rajčaty a smetanou
30 min.
Ingredience
- 400mililitrůProtlak rajčatový
- 90mililitrůVíno bílé
- 150mililitrůSmetana čerstvá ke šlehání
- 225gramůTěstoviny konzumní
- 1špetkaBazalka
- 4lžíceSýr Parmezán
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
374 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
4 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
21 mg
Cukr
312 mg
Postup přípravy
- 1Protlak a víno nalijeme do pánve a promícháme. Přivedeme k varu. Nalijeme smetanu, promícháme a povaříme na mírném ohni.
- 2Uvaříme těstoviny dle návodu na obalu.
- 3Těstoviny slijeme a v hrnci smícháme s nastrouhaným parmezánem. Omáčku dle chuti osolíme, opepříme a promícháme s těstovinami. Nakonec posypeme bazalkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.