Těstoviny s rybím masem

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
559 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
20 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
4 g
Cukr
583 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do většího hrnce nalijeme vodu, osolíme a přivedeme k varu. Přisypeme těstoviny, ihned promícháme. Na mírném ohni zvolna vaříme 20 minut. Během varu těstoviny občas promícháme, aby se nelepily.
  • 2
    Uvařené těstoviny scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
  • 3
    Jarní cibulku a fenykl pokrájíme na nudličky, estragon posekáme na jemno, filety ze pstruha pokrájíme na malé kousky.
  • 4
    V pánvi rozehřejeme máslo, přidáme cibulku, fenykl, orestujeme, přisypeme kousky ryby, osmahneme, přilijeme anýzovku, smetanu, osolíme, opepříme, povaříme 5 minut, přimícháme estragon a odstavíme.
  • 5
    Těstoviny rozdělíme na talíře a přelijeme rybí smetanovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.