Těstoviny s rybím masem
55 min.
Ingredience
- 25gramůSůl
- 300mililitrůVoda pitná
- 100gramůCibulka jarní
- 100gramůFenykl sladký - hlíza
- 15gramůEstragon
- 3gramyPepř černý mletý
- 50mililitrůAnýzovka
- 80mililitrůSmetana 16% (pochoutková)
- 400gramůPstruh
- 400gramůTěstoviny Conchiglie
- 40gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
559 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
20 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
4 g
Cukr
583 mg
Postup přípravy
- 1Do většího hrnce nalijeme vodu, osolíme a přivedeme k varu. Přisypeme těstoviny, ihned promícháme. Na mírném ohni zvolna vaříme 20 minut. Během varu těstoviny občas promícháme, aby se nelepily.
- 2Uvařené těstoviny scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
- 3Jarní cibulku a fenykl pokrájíme na nudličky, estragon posekáme na jemno, filety ze pstruha pokrájíme na malé kousky.
- 4V pánvi rozehřejeme máslo, přidáme cibulku, fenykl, orestujeme, přisypeme kousky ryby, osmahneme, přilijeme anýzovku, smetanu, osolíme, opepříme, povaříme 5 minut, přimícháme estragon a odstavíme.
- 5Těstoviny rozdělíme na talíře a přelijeme rybí smetanovou omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.