Tetina polévka

140 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
223 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
12 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce vložíme skopovou krkovičku, osolíme, zalijeme vodou a přivedeme k varu. Vaříme celkem asi dvě hodiny. Asi po hodině přidáme do vývaru kroupy, karotku, řapíkatý celer, cibuli, bobkový list a část petrželové nati.
  • 2
    Po uvaření vývar scedíme, maso obereme od kosti, nakrájíme a vrátíme zpátky do vývaru. Zpátky vrátíme i kroupy a pokrájenou karotku. Posypeme posekanou petrželovou natí a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.