Texaské nachos

60 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
333 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
19 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso z krůtích prsíček omyjeme, po osušení pokrájíme na nudličky. Ochutíme směsí koření na drůbež.
  • 2
    Připravíme pánev a rozpálíme olej, na kterém připravené maso osmažíme. Osolíme a opepříme.
  • 3
    Na plech dáme pečící papír a rozložíme tortilla chipsy. Troubu předehřejeme na 220 °C.
  • 4
    Kukuřici necháme v cedníku okapat. Omytou papriku očistíme,nakrájíme na malé kostičky. Spolu s okapanou kukuřicí smícháme, přidáme salsu, promícháme. Krátce prohřejeme, aby se suroviny spojily. Necháme vychladnout.
  • 5
    Osmažené maso a vychladlou směs rozdělíme na připravené tortilla chipsy. Na závěr posypeme sýrem.
  • 6
    Takto připravené chipsy vložíme do středu trouby a krátce zapečeme po dobu 5-10 minut. Podáváme teplé nebo vlažné.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.