Thajská nudlová polévka Sukiyaki

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
586 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
13 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
320 mg
Cukr
771 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce s teplou vodou namočíme skleněné nudle na 5 minut, aby byly měkké. Potom je scedíme a necháme okapat. Vejce rozklepneme do misky, rozkvedláme je, přidáme kuřecí prsa nakrájená na tenké nudličky a omáčku Sukiyaki a dobře promícháme. Drůbeží vývar nalijeme do hrnce, přivedeme k varu a do vřícího vývaru vložíme masovou směs. Všechno spolu na mírném ohni povaříme přibližně 15-20 minut. Hotovou polévku stáhneme z ohně.
  • 2
    Na dno polévkové misky rozdělíme okapané skleněné nudle, zalijeme je horkou polévkou. Každou porci poté ozdobíme listy řapíkatého celeru, nakrájeným čínským zelí a hotovou polévku zaneseme na stůl, na kterém nesmí chybět sůl a pepř na dochucení.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.