Thajské krabí maso s tofu a kukuřicí

35 min.
Thajsko

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
301 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
18 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tofu pokrájíme na kostičky o velikosti cca 1cm. Ve woku rozpálíme olej a tofu na něm za stálého míchání dozlatova osmahneme. Vyjmeme děrovanou naběračkou a odložíme stranou. V oleji orestujeme dozlatova nadrobno nakrájený česnek. Přidáme krabí maso, na poloviny rozkrojené kukuřičné klasy, nasekanou jarní cibulku a najemno nakrájené chilli papričky bez semínek. Vmícháme sójovou a rybí omáčku, cukr a připravené tofu. Krátce osmahneme do zhnědnutí. Mezitím stále mícháme. Nakonec zakápneme šťávou vymačkanou z limetky, směs rozdělíme do vyhřátých misek, dozdobíme nadrobno nasekanou natí koriandru a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.