Thajské zelené kuřecí karí

27 min.
Thajsko
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
379 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
27 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve velké pánvi rozehřejeme olej, přidáme kari pastu a promícháme. Vložíme omyté, na kousky nakrájené kuřecí maso a smažíme je po všech stranách asi 2 minuty.
  • 2
    Do pánve vlijeme sojovou omáčku a kokosové mléko. Uvedeme do varu, snížíme příkon tepla a vmícháme očištěné, nakrájené žampiony spolu s větší částí na kolečka nakrájené cibulky. Osolíme, opepříme a vše zvolna povaříme ještě 8-10 minut.
  • 3
    Kuřecí karí podáváme horké, ozdobené zbylou cibulkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
trribulus
út 4. 3. 2014
Dobrá rychlá večeře v týdnu. Určitě vyzkouším