Ticinská rajčata

35 min.
Švýcarsko
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
565 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
46 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá velká rajčata seřízneme, vršky odložíme a dužninu opatrně vydlabeme a dáme do mísy. Do mísy přidáme vejce, vodu, osolíme, opepříme a z této směsi na másle usmažíme míchaná vejce. Směsí naplníme rajčata, poklademe plátkem slaniny a sýra a vložíme do pekáče.
  • 2
    Pečeme 15 minut ve středně vyhřáté troubě, podáváme posypané kolečky jarní cibulky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.